Луна продава  жилището, в родния Шумен където е прекарала по-голяма

...
Луна продава  жилището, в родния Шумен където е прекарала по-голяма
Коментари Харесай

Луна разпродава имоти, влага парите в подобрения на тялото си

Луна продава  жилището, в родния Шумен където е прекарала по-голяма част от живота си, научи HotArena.

Най-малко 100 хиляди лева ще придобие певицата.  Тя изкушава купувачите, като им подсигурява, че е оставила част от своята сила и обич в парцела, дружно с цялото обзавеждане - в нейния ексцентричен жанр.

Според осведомени русокоската желае да вложи извоюваните пари от продажбата в усъвършенствания по себе си . Последните скандални фотоси на певицата демонстрират, че устните й са фрапантно напомпани. Луна постоянно е отделяла голямо внимание на външния си тип, А в този момент очевидно е прибегнала до естетически корекции.

Изпълнителката от дълго време е на „ ти “ с имотните покупко-продажби. Луна има не едно и две жилища и постоянно ги  сменя. Последната й покупка е първокласен апартамент на брега на морето, в който тя прекара съвсем цялото лято.

" Влагам доста в себе си, работя над личността си и по тази причина имам добра възвращаемост “ споделя пред „ България Днес “ певицата.

Луна се хвали, че има и мъж до себе си, само че  самоличността му пази в загадка. Причината да не разкрива с кого дели спалнята си е фактът, че миналата й връзка й носи доста негативи. Луна си беше хванал младо гадже, с което се хвалеше на всички места. Той небрежно обаче обърна палачинката и стартира да й изневерява.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР